Norges Tehus - Kjøp god te på nett

Personvern

Personvernerklæring


Denne personvernerklæringen forteller hvordan norges-tehus.no samler inn og behandler personopplysninger.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er norges-tehus.no, ved daglig leder. I hans fravær er det utelukkende ansatte i selskapet som her tilgang til disse opplysningene.

Nedenfor finner du informasjon om hvordan dine personlige opplysninger samles, brukes og deles når du besøker eller kjøper fra www.norges-tehus.no ("nettstedet"), samt dine rettigheter knyttet til behandlingen av disse.

Vi behandler opplysninger med grunnlag i ditt samtykke, iht. artikkel 6 nr. 1 punkt a). Formålet og grunnlaget med å behandle dine personopplysninger er for å oppfylle vår avtale med deg, jf. GDPR artikkel 6 nr. 1 punkt b). En del av informasjonen er vi også pålagt å oppbevare i forbindelse med regnskapsføring og eventuell garanti- og returhåndtering, artikkel 6 nr. 1 punkt c). Som beskrevet nedenfor bruker vi også noe av informasjonen til å forbedre våre tjenestener.

Når det brukes "vi", "våre" eller "oss" nedenfor, menes det norges-tehus.no.

1. PERSONOPPLYSNINGER
Når vi snakker om personopplysninger i disse personvernreglene snakker vi både om informasjon vi får automatisk ved at du besøker nettstedet og informasjon du velger å gi oss.

1.1 Informasjon du gir:
Når du foretar et kjøp, eller forsøker å foreta et kjøp, gjennom nettstedet, samler vi inn opplysninger fra deg som er nødvendige for å kunne sende din bestilling og holde deg oppdatert, inkludert navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Denne informasjonen er vi også lovpålagt å oppbevare i forbindelse med regnskapsføring og eventuell garanti- og returhåndtering. Denne historikken slettes når formålet med behandlingen er opphørt.
Kredittkortnumre oppbevares ikke hos oss, men hos vår betalingspartner Stripe. Dette er for å sikre en trygg og effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

1.2 Informasjon vi får:
Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone. I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler vi inn opplysninger om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord du brukte for å komme til oss, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Dette er for å kunne spore relevante endringer, samt lære hva våre kunder er opptatt av og være i stand til å forbedre vårt produktutvalg og våre tilbud. Vi samler denne informasjonen ved hjelp av Cookies, loggfiler og beacons, tag eller pixels. "Cookies" er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen, og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org. "Loggfiler" -sporhandlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisning / utgangssider og dato / klokkeslett. "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

Vi lagrer kjøpshistorikk i 10 år i henhold til Regnskapsloven, forbrukerkjøpsloven og kjøpsloven.

Behandling av informasjon skjer i samsvar med kravene til gjeldende lovgivning og vi har gode rutiner og tiltak for å sikre personopplysningene. Eksempler er risikovurderinger, arkiveringsrutiner og tilgangskontroll.

2. DINE RETTIGHETER
Du har rett til å få innsyn i din personlige informasjon vi har om deg, og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Det meste av dine personlige opplysninger er tilgjengelig på «Min Side» på nettstedet. Der kan du selv gjøre endringer. Hvis du ønsker tilgang til annen informasjon enn dette, ønsker å få utlevert alle dine lagrede personopplysninger hos oss, eller du ønsker å slette brukerkontoen din, vennligst kontakt oss gjennom kontaktinformasjonen nederst. Vi sletter alle dine personopplysninger forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss. Samtykkene finner du på «Min side».

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

3. DATABEHANDLERE
Vi gir kun en tredjepart innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for oss, slik at vi kan levere våre tjenester til deg. Vi selger eller gir dem ikke videre. Disse partnerne har strenge avtaler og regler for å ivareta sikkerheten. Eksempel på databehandlere kan være vår betalingsleverandør, Stripe, og vårt transportbyrå, Bring som begge er nødvendig å dele informasjon med for at vi skal kunne gjennomføre din ordre. Videre bruker vi Shopify til å drive nettbutikken vår - https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics til å hjelpe oss med å forstå hvordan våre kunder bruker nettstedet (-Ordreinformasjon, produktinformasjon, kundeadferd, tracking av kilde) - du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personlige opplysninger her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Vi bruker Trustpilot Inc, til å få tilbakemeldinger på kundeopplevelser (E-post, ordrenummer), http://www.trustpilot.com/. Vi har Facebook til å annonsere på Facebook.com (E-post, kundeadferd, possisjon, ordreinformasjon) og Mailchimp til å sende ut nyhetsbrev (E-post, ordreinformasjon). Ettersom disse er partnere fra utlandet kan informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.
Vi kan også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende Norske lover og forskrifter, eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller ellers beskytte våre rettigheter.

4. ENDRINGER I ERKLÆRINGEN
Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato.

5. KONTAKTINFORMASJON
Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte oss på e-post: info@norges-tehus.no

Ønsker du at vi skal rette eller sletter dine opplysninger, eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret hos oss, så ta kontakt med oss på e-post info@norges-tehus.no

Postadresse: Norges Tehus, Platous gate 18, 0190 Oslo

Dato 12.07.2018