Te på jobben, kantine eller te-kjøkken

Til tross for at de fleste arbeidsplasser har et "te-kjøkken" har teen blitt skvist ut til fordel for kaffetraktere og espressomaskiner. Mens kaffedrikkere kan meske seg i 10 forskjellige kaffedrikker fra nykvernet kaffe må ofte te-drikkere ta til takke med gamle teposer fra butikken.

Heldigvis er det endring på gang og i dag er ikke lenger et lite utvalg med gamle teposer nok til å tilfredsstille ansatte eller imponere besøkende. 

Vi tilbyr et bredt utvalg tevarianter, og bryggesystemer som gjør det enkelt å brygge god te på kontoret. Avhengig av størrelsen på bedriften kan vil tilby forskjellige løsninger fra løsvekt te med tekanner og raske løsninger med våre revolusjonerende pyramideposer

Vi leverer i hele Norge.

Dekorative bokser med påfylling

En enkel og populær serveringsløsning på kontorer er våre dekorative bokser som etterfylles med teposer løs i zip-pose.

Boksene rommer ca 20 av våre revolusjonerende pyramideposer.

Refilposene inneholder 100 stk pyramideposer og er lukkbare, lufttette og lystette slik at de resterende pyramideposene oppbevares best mulig.

Alle våre teer i pyramideposer er tilgjengelige for bedriftsavtale.

Det er enkelt å komme i gang! Bare send en mail til info@norges-tehus.noIndividuelt innpakkede pyramideposer i bambusdisplay

Der det er ønskelig å stille ut teen på display tilbyr vi pyramideposer pakket inn individuelt.

Det kan være av hygeniske eller praktiske løsninger at det er ønskelig å ha hver pyranidepose pakket inn. Blandt annet på hotell, møterom, friøsrsalonger og liknende.

Bambusdisplayet rommer ca 60 poser og fylles på fra kartong som inneholder 100 stk pyramideposer.

All vår emballasje er dekket under Grønt punkts returordning.

Hver pyramidepose er pakket i en lufttett og lystett folie slik at teen holder seg frisk og smakfull.

Alle våre teer i pyramideposer er tilgjengelige i individuell innpakning.Te i løsvekt og oppbevaring

Løsvekt te gir anledning for egne bryggeritualer. Å ta en pause fra jobben ved å lage seg en god kopp te fra bunnen av. Brygge opp vann til riktig temperatur, måle opp ønsket mengde te, helle over vannet og se teen sirkulere rundt, og til slutt dekantere den ferdige teen over i koppen. Vipps er man klar for nye utfordringer!

Vi har et stort utvalg av te i løsvekt for bedrifter. Teen oppbevares i store luftette bokser.

Løsvekt te blir levert i store poser og er lukkbare, lufttette og lystette slik at den resterende teen blir oppbevart best mulig.

Til bryggingen kan man bruke vår Tebrygger, engangsfilter eller te-sil.

Alle våre teer er tilgjengelig i løsvekt.Vi tilbyr i tillegg påfyllingsservice slik at det ikke blir noe ekstra arbeid for dere. Den inkluderer:

  • At vi holder kontroll på beholdningen slik at det aldri går tomt
  • Vi kommer på besøk med jevne mellomrom (eks. en gang i uken) og tar en runde hos dere og fyller på bokser og vedlikeholder utstyr.
  • Frekvensen kan tilpasses etter behov.

 

Vil du ha god te på jobben?

Vil du vite mer om hva vil kan hjelpe deg med?
Send en e-post til info@norges-tehus.no