Te-poser KAN være bra

I likhet med mange store oppfinnelser skjedde teposens skapelse ved en tilfeldighet. Kaffe- og te-handleren Thomas Sullivan skal i ca 1908 ha sendt ut prøver på te i små silkeposer og flere av mottakerne antok at posene skulle brukes og puttet like gjerne hele posen i vann i stedet for å helle innholdet over i te te-sil. Til Thomas’ store forbauselse kom det mange bestillinger på "te i pose"!  Det mange kommenterte var at maskene var for små, så  Thomas utviklet dermed poser av gasbind og den første utgaven av teposen var født!

Nå, noen år senere tilbyr vi "te i pose" i pyramidefasong. Det gir større plass for bladene til å ekspandere. I tillegg har vi stappet posene fulle av te slik at du skal likevel få oppleve den fulle smaken av våre teer. Vi har i tillegg valgt å lage enda større masker i våre poser, slik at enda mer smak blir ekstrahert fra teen.

Vi er ikke alene om å tilby te i poset, men se hva Tv2 Hjelper deg fant ut om Twinings og Lipton sine teer i deres innslag 'Grønn te er tilsatt sukker'. Våre teer er selvsagt ikke tilsatt sukker, bare rene og økologiske ingredienser.