Kjøpsbetingelser

Kjøps- og leveringsbetingelser

Disse kjøpsbetingelsene gjelder alle kjøp fra www.norges-tehus.no til forbrukere.

Bestilling Og Levering
Vi bruker i hovedsak e-post ved kommunikasjon med kjøper. Det er kjøperens ansvar at riktig e-post og telefonnummer er oppgitt på bestillingen. Vi sender alltid ut ordrebekreftelser på e-post når vi mottar bestillinger og kjøperen må alltid kontrollere ordrebekreftelsen og at alt ser riktig ut i forhold til bestillingen. Dersom det er noe feil, må kjøper snarest kontakte kundesenteret. Således må kjøperen også kontrollere at mottatt vare er i samsvar med ordrebekreftelsen. Normal beregnet leveringstid er 1-6 arbeidsdager. Dersom vi ser at vi ikke får levert ordren innen den tid, vil kjøper bli kontaktet pr e-post. Bestillinger sendes til oppgitt leveringsadresse. For ordrer som blir send som pakke med Posten Norge og må hentes av kjøperen sender vi alltid med kollinummeret, om ikke annet er oppgitt. Dersom pakker ikke blir hentet ut vil en avgift bli debitert kjøperen på kr 299,- Dette er til å dekke kostnadder vi har i forbindelse med den uavhentede pakken. Dersom bestilt vare ikke finnes på lager vil kjøperen bli kontaktet ila. 1-6 arbeidsdager og varen blir restnotert. Dersom du har spørsmål angående bestilling og levering kontakter du kundesenteret.

Betaling
Det påløper ingen ekstra kostnadder enn de som står på kjøperens endelige bestillingsoversikt i kassen. Alle priser er inklusive mva. Alle kortbetalinger håndteres av vår partner DIBS. Når kjøperen har gjennomført betalingen er pengene reservert, men ikke overført til oss. Det vil si at vi kan kansellere betalingen uten av pengene er i våre hender. Ved kansellerte ordre vil det reserverte beløpet returneres til kjøperen.

Sikkerhet
Vi oppbevarer ingen informasjon om ditt betalingskort! All kortinformasjon sendes kryptert og på PCI- sertifiserte servere. Vi bruker Secure Socket Layer (SSL) på alle sider som håndterer sensitiv informasjon.

Angrerett
Kjøperen har alltid 14 dagers angrerett. For å benytte angreretten må varen være ubrukt og vi må bli varselet innen 14 dager fra du mottok varen. Originalemballasje, eventuelle merkelapper og angrerettsskjemaet må også returneres. Kjøper står selv for kostnaden ved returporto og har også det økonomiske ansvaret for at returen kommer frem til oss. Angreretten gjelder ikke åpnede teposer eller bokser eller andre varer der en forsegling er brutt slik at vi ikke kan selge varen videre igjen. Kjøper må påregne 7-14 arbeidsdager fra vi har registrert returen til pengene er returnert på kontoen. Alle penger returneres til samme konto eller bankkort som vi mottok betalingen fra.

Reklamasjon
Vi gjør alt vi kan for at alle varer skal være feilfrie ved levering. Dersom du allikevel mottar feillevert eller ødelagt vare må du snarest, og innen 14 dager, ta kontakt med kundesenteret.

Bedrageri
Av bedrageriårsaker, forbeholder vi oss retten til å kansellere enhver bestilling dersom vi finner den eller forholdene rundt mistenkelig. Alle bedrageritilfeller vil bli politianmeldt. Den registrerte kunde er ansvarlig for betaling av varer og ytelser levert av Norges-tehus.no eller partnere. Dette ansvar gjelder også ved andres bruk av den registrerte kundes konto, herunder uvedkommendes bruk.

Forbehold
Vi tar forbehold om prisforandringer og skrivefeil. Noen produktbilder kan være illustrative og avvike noe fra varens faktiske utseende. Grunnet lysforhold under bildetaking kan farger på enkelte produkter variere fra det faktiske. Vi forbeholder oss retten til å endre disse kjøpsvilkår, som følge av endringer i lovgivningen.