Om Norges Tehus


Norges tehus er en norsk familiebedrift drevet rundt grunntanken om å etablere en moderne tekultur og utvide det norske folks bevissthet om te og dens rike og inspirerende sanseopplevelser.

"Vi ønsker å være et støttende, kreativt og nyskapende firma og
vårt mål er å kjøpe, blande og levere verdens fineste økologiske te og urter."

På Grønland i Oslo har vi etablert vår lille te-fabrikk. Hit importerer vi te og urter fra hele verden. Vi pakker og utvikler våre egne produkter, men tilbyr også våre tjenester til firmaer som ønsker å satse på te under egen merkevare (såkalt private label).(Faksimile: Dagligvarehandelen aug '18)

Vi har vært opptatt av å levere kvalitet siden første kopp, men det holder ikke at bare vi mener teen er god. Derfor har vi flere ganger deltatt i den internasjonale konkurransen for mat og drikke, Great Taste Awards, i England. Det er kjent som "Oscar utdelingen" i matverdenen og de som vinner der har noen av verdens beste produkter. Vi deltar der for at vi skal få tilbakemelding fra utenforstående som er profesjonelle, i tillegg til den gode tilbakemeldingen vi får fra våre kunder.Hver gang vi har deltatt med våre teer har vi blitt premiert og det betyr at det er flere enn oss som mener at teene våre er eksepsjonelt gode. Det er vi stolte av og håper vil bidra til at du føler deg trygg på at du velger kvalitet når du velger Norges Tehus.

For oss er ikke økologisk et trendy ord, men selve grunnpilaren i vår virksomhet. Økologisk landbruk er basert på jordbruksystemer som etterligner naturlige økosystemer. Metodene er tradisjonelle og velprøvde. De bruker naturlige måter for skadedyrbekjempelse, som store vifter, frosker, flaggermus, og planter med naturlige insektsfordrivende egenskaper. Derfor er økologiske produkter fri for skadelige kunstgjødsel og giftige sprøytemidler. Det synes vi er bra for planeten, men også for teen, gårdeieren og deg. Ved å kjøpe økologiske teer støtter du en sunn og langsiktig teproduksjon.

Les også hva andre mener om oss her: Norges Tehus i pressen.

 

 

 

Tehuset i Lille Grensen

I 2011 etablerte vi Tehuset i Lille Grensen, i Oslo sentrum. Vi åpnet dørene i Lille Grensen samtidig som de norske skiløperne gikk for gull i Holmenkollen.

Et nyskapende og moderne serveringskonsept som tilbyr gjestene et hjemmested i en travel hverdag. I lokalene forsøker vi å gi en unik atmosfære og vi serverer kun produkter av høy kvalitet. Vi har et stort utvalg av te og en rekke signaturdrikker med te som base. Vi brygger alltid teen klar til kundene ved hjelp av vår T-brygger. Vi tilpasser mengde, temperatur og bryggetid så kundene får en fantastisk teopplevelse hver gang. 

Tre ganger på rad ble vi kåret til Byens beste tehus / te / iste av Aftenposten, før vi måtte stenge dørene til nyttår 2015. 

Nå får du tak i den gode teen vår gjennom våre leverandører og her i våre nettbutikk.