Te for storkjøkken og bedrifter

Norsk kafétrend er i ferd med å snu. I voksende grad velger nordmenn bort kaffe og espressodrikker til fordel for sunne alternativer, som te. 

Med forbrukernes økende bevissthet og økende etterspørsel etter sunne matvarer og bærekraftig landbrukspraksis blir økologisk den nye standarden. 

Vårt mål er å hente og blande verdens fineste økologisk te og urter. Vi er en erfaren partner og bringer økologisk te og urter fra hele verden til grossister, distributører, roasters, blenders, helsekost, og spesialprodusenter i hele Norge.

Med dette målet i tankene har vi nøye kvalitetskontroller og protokoller på alle stadier i produksjonen for å sikre høyest mulig kvalitet og integritet av produktene våre.

Vi mestrer kunsten og vitenskapen om å blande svart, grønn, hvit, oolong og urte te for å levere konsistent kvalitet, aroma og smak til de mest kresne tedrikkerne.

Te engro til kaféer, restauranter og hotell

Vi er stolte av å være en uavhengig, prisbelønnet, norsk leverandør av premium te.

Vi hjelper deg med en tidsriktig og miljøtilpasset te-meny, opplæring i kunsten å brygge te, oppbevaring og utstilling på en riktig måte, samt gi deg den entusiasmen vi selv har for at te er "den nye drikken".

Vi tilbyr et stort utvalg av teer til engroshandel for restauranter, spa og kafeer med tilhørende opplæring i, tilbereding og tekunnskap.

Bli forhandler av økologisk te

Les mer

Levering av te til firma og kantine

Til tross for at de fleste arbeidsplasser har et "te-kjøkken" har te på jobben blitt skvist ut til fordel for kaffetraktere og espressomaskiner.

I dag er et lite utvalg med teposer ikke lenger nok til å tilfredsstille ansatte og besøkende.

Vi kan tilby et bredt utvalg tevarianter, og bryggesystemer som gjør det enkelt å brygge god te på kontoret!

Ta kontakt så hjelper vi dere med å tilpasse en løsning. Send mail til hei@t-selskapet.no

Les mer