Te for bedrifter

Takk for at du vurderer Norges Tehus som din te-leverandør!

Siden 2010 har vi vært på leting etter verdens beste teer og botanikk. Hvert år søker vi verden rundt og jobber med dyktige te-mestere for å finne den beste teen. Vi utforsker te-åkre, hengir oss til levende aromaer og smaker på det ukjente. Alt for å servere det vi kaller ekte te. På Grønland i Oslo har vi etablert vår egen te-fabrikk der vi pakker og blander det vi kjøper inn fra alle verdens hjørner.

Vi er lidenskapelig opptatt av kvalitet i alle ledd. Fra jordsmonnet teen vokser i, til temperaturen du bruker når du lager teen. Alt spiller inn på sluttresultatet. Vi har selv brygget hundretusenvis av kopper te. I vårt tehus i Lille Grensen i Oslo fikk vi 3 år på rad terningkast 6 av Aftenposten for byens beste te og iste. Vi vet altså hva som skal til for å servere en skikkelig kopp te til gjester under tidspress - og vi vil hjelpe deg med å gjøre det også! Vi representerer Norge internasjonalt med våre teer og har tatt med oss mange gullstjerner hjem. Du kan være trygg på at teene du serverer er verdensklasse dersom du velger oss.

Vi er stolte av å være største norske økologiske merkeimportør og tilbyder av den høyeste kvalitets økologisk te -fersk hver sesong og direkte fra te-hager rundt om i verden.

Vår handel, våre reiser, og studier er viet til å utvide forståelsen av te og sette standarden for kvalitet. Vi ønsker deg velkommen til å prøve vår te og vurdere oss som din samarbeidspartner.

Les mer om tjenestene vi tilbyr bedrifter: