Leverandør av økologisk te

Bli forhandler

Vi er stolte av å være største norske økologiske merkeimportør og tilbyder av den høyeste kvalitets økologisk løsbladet te -fersk hver sesong og direkte fra te-hager rundt om i verden.

Tusenvis at kilometer blir tilbakelagt hvert år for å jobbe direkte med dyktige håndverkere hvis familier har vært med på å lage tradisjonell te og urter i generasjoner. Våre direkte relasjoner tillater oss å produsere sjeldne og eksklusive teer som tilbyr en enestående grad av friskhet. 

Vår handel, våre reiser, og studier er viet til å utvide forståelsen av løsbladet te og sette standarden for kvalitet. Vi ønsker deg velkommen til å prøve vår te og vurdere oss som din direkte link til te-dyrkere og -kulturer

Vi hjelper deg med en tidsriktig og miljøtilpasset te-meny, opplæring i kunsten å brygge te, oppbevaring og utstilling på en riktig måte, samt gi deg den entusiasmen vi selv har for at te er "den nye drikken".

Vi tilbyr et stort utvalg av teer til engroshandel for restauranter, spa og kafeer med tilhørende opplæring i, tilbereding og tekunnskap.

 

Ønsker du å bli forhandler? Ta kontakt her forhandler@norges-tehus.no

 

 

Til toppen