Om oss

 


 

Norgestehus.no dreves av T selskapet AS.

T selskapet AS er en norsk familiebedrift drevet rundt grunntanken om å etablere en moderne tekultur og utvide det norske folks bevissthet om te og dens rike og inspirerende sanseopplevelser.

Vi ønsker å være et støttende, kreativt og nyskapende firma og vårt mål er å kjøpe, blande og levere verdens fineste økologiske te og urter.

For oss er ikke økologisk et trendy ord, men selve grunnpilaren i vår virksomhet. Økologisk landbruk er basert på jordbruksystemer som etterligner naturlige økosystemer. De bruker naturlige måter for skadedyrbekjempelse, som store vifter, frosker, flaggermus, og planter med naturlige insektsfordrivende egenskaper. De benytter tradisjonelle, velprøvde metoder for behandling. Derfor er økologiske produkter fri for skadelige kunstgjødsel og giftige sprøytemidler. 

 


 
Tehuset i Lille GrensenI 2011 etablerte vi Tehuset i Lille Grensen, i Oslo sentrum. Vi åpnet dørene i Lille Grensen samtidig som de norske skiløperne gikk for gull i Holmenkollen.
Et nyskapende og moderne serveringskonsept som tilbyr gjestene et hjemmested i en travel hverdag. I lokalene forsøker vi å gi en unik atmosfære og vi serverer kun produkter av høy kvalitet. Vi har et stort utvalg av te og en rekke signaturdrikker med te som base. Vi brygger alltid teen klar til kundene ved hjelp av vår T-brygger. Vi tilpasser mengde, temperatur og bryggetid så kundene får en fantastisk teopplevelse hver gang. 
Tre ganger på rad ble vi kåret til Byens beste tehus / te / iste av Aftenposten, før vi måtte stenge dørene til nyttår 2015. 
Nå får du tak i den gode teen vår gjennom våre leverandører og her i våre nettbutikk.