Private label: Lag eget te-merke

I vår fabrikk på Grønland i Oslo har vi maskiner som pakker og designere som lager emballasje. Vi har ekspertise innen anskaffelse, import og sertifisering. Vi har alt du trenger i en samarbeidspartner slik at du kun trenger å fokusere på å bygge ditt eget merke. 

 

For hvem?

Eget te-merke (private label) kan være aktuelt for en hotell- og kafekjede, det kan også være et tilskudd til eksisterende merkevare innen mat og drikke. Med 10 års erfaring i tebransjen har vi mye å dele og vi kan hjelpe dere. Te med eget trykk kan også være aktuelt for noen som markedsføringsmateriell.

 

Hva skal til for å få private label på te?

Vi sitter på all kunskapen som trengs i vår fabrikk. Likevel er mulig å kombinere våre tjenester med det dere kan gjøre selv. Ønsker dere å designe deres egen emballasje eller har dere allerede emballasje så er det fint. Noen løsninger krever visse volum for at de skal kunne gjennomføres, men stort sett er vi fleksible slik at vi får til en ordning som passer.

 

Finn deres historie.
Det første dere bør gjøre er finne ut hva dere vil at merke skal stå for. Er det for eksempel kvalitet eller bærekraft som er grunnpilaren.

Valg av te-typer.
Vi har et stort utvalg av te og teblandinger som du kan velge fra, men dersom dere er på utkikk etter noe spesielt kan vi skaffe eller lage det til dere. 

Bestem og design innpakkningen.
Her er det utallige muligheter og det er viktig at den står i stil med deres historie. Vi får til det meste og setter alltid pris på en utfordring. Bare kreativiteten setter grensen.

 

Vi er stolte av å være importør, produsent og tilbyder av den høyeste kvalitets økologisk te - fersk hver sesong og direkte fra te-hager rundt om i verden. Våre 11 utmerkelser i verdens største konkurranse for mat og drikke viser at våre teer er av høyeste kvalitet. Vår ekspertise vil dere selvfølgelig få med når vi samarbeider om å lage deres nye te-serie.

 

Forespørsler om private label sendes til kjetil@t-selskapet.no